RozalijaPRozalija Marjanov je svoje znanje pridobila na študiju na Višji šoli za zdravstvene delavce in s tem pridobila naziv višji fizioterapevt. Po diplomi se je zaposlila v Zdravstvenem domu Nova Gorica na fizioterapiji, kjer je poleg ambulantne fizioterapije vodila skupinske vadbe, delala s pacienti z ankilozantnim spondilitisom, z asmatiki, z mišičnimi distrofiki, izvajala fizioterapijo na domu in fizioterapijo športnikov ... Svoje znanje na področju fizioterapije je več kot dvajset let izpolnjevala z metodami in tehnikami manualne terapije, trigger točk, mehanične diagnostike in terapije, kraniosakralne terapije, Cyriaxa, PNF-ja (proprioceptivne nevrvomuskularne facilitacije), pilatesa ...

Ob fizioterapevtskem delu se je dodatno izobraževala na različnih programih in tečajih naravnih načinov zdravljenja (reiki, tajska masaža, joga, refleksna masaža stopal, Aleksander tehnika, Feldenkrais metoda, psihoterapija telesa, ifa sistem, šamanizem, spiritualna tehnologija, Infinity Alignment, PEAT, zdravilne karte ...).

Od leta 2005 je samostojna podjetnica, ki pri svojem delu združuje pridobljeno znanje in izkušnje v tretmajih, tečajih, svetovanju za osebno rast in vadbah. 

Pri našem delu občasno sodelujejo tudi drugi strokovnjaki, ki dopolnjujejo našo ponudbo z občasnimi izobraževanji, svetovanji in terapijami.

SEDEŽ FIRME

ROSA, CENTER ZA OSEBNO RAST IN HARMONIJO TELESA, ROZALIJA MARJANOV S.P.,
Med ogradami 3
5250 Solkan

Davčna številka: 20458444
Matična številka: 3022099
IBAN: SI56 0444 4011 2792 289, Nova KBM